Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen satmak

Rüyada sütyen satmak

Rüyada sütyen satmak geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına inanılır.

Rüyada sütyen satmak gördüyseniz:

  • Bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların sizin yararınıza olup olmadığı üzerine gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada sütyen satmak hasret çekenlerin buluşacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sütyen külot görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sütyen aldığını görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada iç çamaşırı sütyen görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işarettir.

Rüyada sütyen çıkarmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi sütyen görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine delalettir.

Rüyada sütyen ve külot görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine alamet eder.

Rüyada renkli sütyenler görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hanenizde bolluk olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments