Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantelli kumaş görmek

Rüyada dantelli kumaş görmek

Rüyada dantelli kumaş görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dantelli kumaş gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmaya veya kendinize iltifatlar yağdırmaya başlamadan önce, gerekenleri yapmanızda fayda var.

Rüyada dantel kumaş görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, yalan söylemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dantelli kumaş görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gri renk kumaş görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına delalettir.

Rüyada kumaş yemek dinde bilginleşeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına yorulur.

Rüyada siyah kumaş görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada yeşil renkli kumaş görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına inanılır.

Rüyada siyah kadife kumaş görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkli kumaş görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, doğruluğu bulacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments