Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumaş yemek

Rüyada kumaş yemek

Rüyada kumaş yemek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ferahlığa çıkılacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına delalet eder.

Rüyada kumaş yemek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız bir iş arkadaşınızın özel sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada kumaş yemek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, gönül gözünün açılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kumaşlar görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine yorulur.

Rüyada parça kumaş görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına delalettir.

Rüyada kumaş görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına tabir olunur.

Rüyada sarı renk kumaş görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçekli kumaş görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada turuncu kumaş görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine delalettir.

Rüyada birinden kumaş almak kazançların artacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments