Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kumaş görmek

Rüyada siyah kumaş görmek

Rüyada siyah kumaş görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, çok üzüntü duyulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kumaş gördüyseniz:

  • Bonkör olmanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada siyah kadife kumaş görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalet eder.

Rüyada siyah kumaş pantolon görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına alamet eder.

Rüyada siyah kumaş kesmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, büyük bir özgüven kazanacağına alamet eder.

Rüyada siyah kumaş görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah kumaş pantolon giymek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kumaş almak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, hayırlı haberlere yorulur.

Rüyada döşemelik kumaş görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, kendine çeki düzen vereceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada parça kumaş görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments