Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dantel çeyiz görmek

Rüyada dantel çeyiz görmek

Rüyada dantel çeyiz görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına işarettir.

Rüyada dantel çeyiz gördüyseniz:

  • Ne yaptığının farkında olmayan kişileri affetmeniz gerekebilir.

Rüyada çeyizlik dantel görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına delalet eder.

Rüyada dantel çeyiz görmek aileye büyük bir ev alınacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeyiz yıkamak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, ümitsizliğe yorulmaktadır.

Rüyada erkek çeyizi görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, büyük bir özgüven kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli birinin çeyizini görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, sıkıntılara neden olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına tabir olunur.

Rüyada çeyiz bohçası görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz ütülemek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çeyiz yerleştirmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, işinden geri kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments