Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz bohçası görmek

Rüyada çeyiz bohçası görmek

Rüyada çeyiz bohçası görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine delalettir.

Rüyada çeyiz bohçası gördüyseniz:

  • Kontrol edebileceğiniz, hakim olabileceğiniz konulara konsantre olmalı, kontrol edemediğiniz olay, konu, kişi veya durumlardan uzak durmalısınız.

Rüyada çeyiz bohçası görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz bohçası hazırlamak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bohça verildiğini görmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, üzücü olaylar yaşanacağına, verilen emeğin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bohça açmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, önemli işler yapacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada gelin bohçası görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına inanılır.

Rüyada süslü bohça görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine rivayet eder.

Rüyada nişan bohçası almak yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalettir.

Rüyada dantel bohça görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments