Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada danaya süt vermek

Rüyada danaya süt vermek

Rüyada danaya süt vermek hedeflerinin gerçekleşeceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına inanılır.

Rüyada danaya süt vermek gördüyseniz:

  • Paranızı bahsettiğiniz konulara yatırabilir veya harcayabilirsiniz.

Rüyada danaya süt vermek çok zor bir duruma düşeceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, iç sıkıntınızın azalacağına rivayet eder.

Rüyada süt danası görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dana kemiği görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada dana kesildiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kızgın dana görmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, dileklerin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaçan dana görmek işlerinin çok iyi olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dana ölüsü görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işarettir.

Rüyada hasta dana görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments