Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana kemiği görmek

Rüyada dana kemiği görmek

Rüyada dana kemiği görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada dana kemiği gördüyseniz:

  • Dikkatsiz olmanız veya gerçeklikten uzak düşünceler içerisine girmeniz önemli sonuçlar doğurabilir.

Rüyada dana kemiği görmek ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına işarettir.

Rüyada dana ciğeri görmek gönül yaralarının iyileşeceği, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada dananın öldüğünü görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dana bağlamak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dana süsmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada evde dana görmek endişelerin biteceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada sarı dana görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına rivayet eder.

Rüyada dana inek görmek eşi tarafından yüceltileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments