Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta dana görmek

Rüyada hasta dana görmek

Rüyada hasta dana görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet eder.

Rüyada hasta dana gördüyseniz:

  • Bazı kazançlarınız olabilir veya farklı yerlerden para alabilirsiniz.

Rüyada hasta dana görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, helal ekmek yeneceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dana kovalaması görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, adını işiyle duyuracağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yavru dana görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dana kellesi yüzmek çok zor günler yaşayacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına delalet eder.

Rüyada dana hayvan görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işarettir.

Rüyada dana öldürmek sorunların üstüste geleceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dana et görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kahverengi dana görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments