Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızgın dana görmek

Rüyada kızgın dana görmek

Rüyada kızgın dana görmek idealist davranacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızgın dana gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimsenin, bir düşüncesinden ya da tutumundan huzursuz olarak onu değiştirmek için birşeyler yapmak ya da söylemek gereği duyabilirsiniz.

Rüyada kızgın dana görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine delalettir.

Rüyada eşini kızgın görmek rüya sahibinin şansının açılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızgın şiş görmek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada kızgın deve görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, kendi işinin patronu olunacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızgın boğadan kaçmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızgın bakmak uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına rivayet eder.

Rüyada çok kızgın olmak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına işarettir.

Rüyada kızgın kedi görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments