Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana kesildiğini görmek

Rüyada dana kesildiğini görmek

Rüyada dana kesildiğini görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada dana kesildiğini gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmenizi veya fiziksel olarak daha iyi hissetmenizi sağlayacak biraz rekabette içeren aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada dana kesildiğini görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dananın kesildiğini görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada dana öldürmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına inanılır.

Rüyada inek dana görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, dinine bağlı kalacağına, hem yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koç ve dana görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz danalar görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dana saldırması görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada ahırda dana görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments