Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt danası görmek

Rüyada süt danası görmek

Rüyada süt danası görmek ihanete uğrayacağına, aileden ayrı kalınacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süt danası gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler daha sonra büyük önem kazanabilir.

Rüyada danaya süt vermek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada süt danası görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına işarettir.

Rüyada ala dana görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dananın kesildiğini görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, zaferler kazanacağına, yüzünün kızaracağına delalet eder.

Rüyada dananın kaçtığını görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, büyük bir makama geleceğine işarettir.

Rüyada dananın görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, stres içinde günler geçireceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına alamet eder.

Rüyada dananın konuştuğunu görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, bazı ortak işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada besili dana görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, evlatlarından memnun olacağına, sevap işlemek için uğraşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments