Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada danalar görmek

Rüyada danalar görmek

Rüyada danalar görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sağlığının yerinde kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada danalar gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda sular ısınabilir.

Rüyada besili dana görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğa dana görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada deli dana görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, başına türlü belalar geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dana postu görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına inanılır.

Rüyada kahverengi dana görmek maddi sorunlarının artacağına, kalabalıktan uzak olacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah dana görmek bunun şans olacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada danaya süt vermek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, çok güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dana kestiğini görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments