Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa dana görmek

Rüyada boğa dana görmek

Rüyada boğa dana görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada boğa dana gördüyseniz:

  • Girişimci olmanızda fayda var.

Rüyada boğa dana görmek adeta sinirden küplere bineceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğa saldırması görmek bereketi ve zenginliği bulacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, önünün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğa güreşi görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına delalet eder.

Rüyada boğa boynuzu görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada kızgın boğa görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğarak öldürmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada boğa binmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah boğanın kovaladığını görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments