Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana kestiğini görmek

Rüyada dana kestiğini görmek

Rüyada dana kestiğini görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dana kestiğini gördüyseniz:

  • Şimdiden belli hükümlerde bulunmamalısınız.

Rüyada dana kestiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada dananın kaçtığını görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada dana yüreği görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, bol bol moral depolanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına delalet eder.

Rüyada iki tane dana görmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, asosyal bir insan haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada dananın öldüğünü görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dana boğazlamak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, ün salacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Rüyada dana boku görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine delalettir.

Rüyada beyaz dana görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments