Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada besili dana görmek

Rüyada besili dana görmek

Rüyada besili dana görmek başarılarının bir ömür süreceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, ancak yılmayacağına, karlı işler alacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine inanılır.

Rüyada besili dana gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya ortaklaşa yapılması gereken işlerin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada besili dana görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada besili boğa görmek para sıkıntısı çekeceğine, onları okula göndereceğine, yapılan işte ustalaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada besili koyun görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada besili hayvan görmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, mutluluk dolu haberler alacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada besili kedi görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine alamet eder.

Rüyada besili öküz görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, aile hayatında sevinileceğine yorulur.

Rüyada besili inekler görmek hayırlı kapıların açılacağına, sabit geliri olacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada besili koç görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments