Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deli dana görmek

Rüyada deli dana görmek

Rüyada deli dana görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, muradın gerçekleşeceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada deli dana gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı bilgilere ulaşılabilir.

Rüyada deli dana görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada yavru dana görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına rivayet eder.

Rüyada besili dana görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, ona mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada danaya binmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına inanılır.

Rüyada dananın üzerine binmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine delalet eder.

Rüyada danaya çarpmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süt danası görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurbanlık dana görmek hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, işlerin daha kötüye gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments