Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana ciğeri görmek

Rüyada dana ciğeri görmek

Rüyada dana ciğeri görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, üzüntünden sağlığından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dana ciğeri gördüyseniz:

  • Aslında sinirsel patlamalar yaşamanız daha iyi olabilir çünkü bunu yapmazsanız içine kapanık bir yapıya girebilir sevdiklerinizden duygusal olarak uzaklaşabilirsiniz.

Rüyada dana ciğer görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dana ciğeri görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ciğer şiş görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi ciğerinin çıktığını görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ciğer kavurduğunu görmek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, rütbesinin yükseleceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına tabir olunur.

Rüyada kuzu ciğeri yemek duygusallığın ön plana çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun ciğeri görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ciğerini elinde görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments