Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana ciğer görmek

Rüyada dana ciğer görmek

Rüyada dana ciğer görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada dana ciğer gördüyseniz:

  • Sadece sorun, istekleriniz emir telakki edilebilir.

Rüyada dana ciğer görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına rivayet eder.

Rüyada dana ciğeri görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada ciğer kusmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına işarettir.

Rüyada ciğer kavurduğunu görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi ciğerinin çıktığını görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, ailesi ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arnavut ciğeri yemek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet eder.

Rüyada hayvan ciğeri görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasaptan ciğer almak yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments