Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dana dalağı görmek

Rüyada dana dalağı görmek

Rüyada dana dalağı görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada dana dalağı gördüyseniz:

  • Sezgileriniz kuvvetleniyor, duyarlılığınız artıyor.

Rüyada dana dalağı görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, büyük bir işe kavuşacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalak ameliyatı olmak isminden sıkça söz ettireceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, hayır duaları alacağına delalettir.

Rüyada hayvan dalağı görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalak görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına işaret eder.

Rüyada boğa dana görmek işinde başarılı olacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, rızıksız kalacağına yorulur.

Rüyada dana saldırması görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine inanılır.

Rüyada dana budu görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada dana derisi yüzmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments