Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru dana görmek

Rüyada yavru dana görmek

Rüyada yavru dana görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, sıkıntılarının son bulacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kurulu düzenin bozulacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru dana gördüyseniz:

  • Aslında, siz sadece teoride bazı şeyleri dile getirdiğiniz konusunda ısrarcı olmanıza rağmen, sizi yüzeysel algılayan ya da ciddiye almayan kişiler olabilir.

Rüyada dana yavrusu görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, hedeflerini tutturacağına delalet etmektedir.

Rüyada dana ve yavrusunu görmek bekar ise evleneceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru dana görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada sarı dana görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine yorulur.

Rüyada inek dana görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine işaret eder.

Rüyada kurbanlık dana görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada danaya çarpmak rahat yüzü göreceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada dana boğazlamak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments