Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada danaya ot vermek

Rüyada danaya ot vermek

Rüyada danaya ot vermek kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, istediği noktalara geleceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada danaya ot vermek gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bazı kişiler hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada dana otlatmak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada danaya ot vermek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ikiz dana görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, mallarının da hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada inek veya dana görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına yorulur.

Rüyada danayı kesmek rahat bir döneme girileceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ dana eti görmek merdiven atlayacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dana eti yediğini görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine delalettir.

Rüyada canlı dana görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments