Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah dana kesmek

Rüyada siyah dana kesmek

Rüyada siyah dana kesmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah dana kesmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada siyah dana kesmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına delalettir.

Rüyada dana kesmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine tabir olunur.

Rüyada danayı kesmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada siyah beyaz dana görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah dana görmek gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah koç kesmek borçlarının kalmayacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yılan kesmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına delalettir.

Rüyada siyah kedi kesmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments