Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damdan dama atlamak

Rüyada damdan dama atlamak

Rüyada damdan dama atlamak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada damdan dama atlamak gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerden bilgi toplayabilirsiniz.

Rüyada damdan dama atlamak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada damdan dama uçmak akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada dama taşı görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenle dama çıkmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada dama çıkmak ekmeğine leke süreceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek dama çıkmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada dama çıktığını görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına delalet eder.

Rüyada bir dama çıkmak ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments