Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damdan düşeni görmek

Rüyada damdan düşeni görmek

Rüyada damdan düşeni görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada damdan düşeni gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işlerine koşmayı veya işleriyle uğraşmayı bir süreliğine ertelemenizde fayda var.

Rüyada çocuğunun damdan düştüğünü görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin damdan düştüğünü görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada damdan düşen birini görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin damdan düştüğünü görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, yokluk çekmeyeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının damdan düştüğünü görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına inanılır.

Rüyada başkasının damdan düştüğünü görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin damdan düştüğünü görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, uzun yaşayacağına inanılır.

Rüyada kızının damdan düştüğünü görmek ters giden durumların düzeltileceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments