Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun damdan düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun damdan düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun damdan düştüğünü görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, kariyer planının altüst olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun damdan düştüğünü gördüyseniz:

  • İlişkilerin devam edebilmesi, uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir.

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun damdan düştüğünü görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, verdiği sözleri tutacağına delalet eder.

Rüyada kızının damdan düştüğünü görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine yorulur.

Rüyada annenin damdan düştüğünü görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının damdan düştüğünü görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin damdan düştüğünü görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kazancın artmasına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının damdan düştüğünü görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına inanılır.

Rüyada birinin damdan düştüğünü görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments