Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damatsız düğün görmek

Rüyada damatsız düğün görmek

Rüyada damatsız düğün görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, umutsuzluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada damatsız düğün gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde daha şanslısınız.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada düğün damat görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada düğünde damat görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğüne damadın gelmediğini görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada damatsız düğün görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin damat düğün görmek özlem gidereceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik damatlık giymek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin ve damadı görmek hayat boyu çok sevileceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments