Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğüne damadın gelmediğini görmek

Rüyada düğüne damadın gelmediğini görmek

Rüyada düğüne damadın gelmediğini görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, merdiven atlayacağına alamet eder.

Rüyada düğüne damadın gelmediğini gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya görevleriniz amaçlarınızı gerçekleştirmenizi engelliyor ya da yavaşlatıyor olabilir.

Rüyada düğün damat görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, çok mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelin damat düğün görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada damatsız düğün görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada düğünde damat görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğüne damadın gelmediğini görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin erkeği damatlıkla görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada damatlık giydiğini görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments