Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damatlık giymiş birini görmek

Rüyada damatlık giymiş birini görmek

Rüyada damatlık giymiş birini görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, keyifli sohbetler edeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, geçmişi unutup geleceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada damatlık giymiş birini gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar özel bir kişiyle daha güçlü bir ilişki kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada gelin damat görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin adamı damatlıkla görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz gelinlik ve damatlık görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada tanıdığın birini damat görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada eşinin damatlık giydiğini görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, ümitlerinin son bulacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi damatlıkla görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisini damatlıkla görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ortak edineceğine rivayet eder.

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments