Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi damatlıkla görmek

Rüyada eski sevgiliyi damatlıkla görmek

Rüyada eski sevgiliyi damatlıkla görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, eksiklerinin farkına varacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi damatlıkla gördüyseniz:

  • Siz sıradan bir insan değilsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi damat olarak görmek onu doyasıya yaşayacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini damatlıkla görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi damatlıkla görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski damat adayını görmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski damadı görmek sevinçli haberler geleceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin damatlık giydiğini görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına inanılır.

Rüyada sevgilini damatlıkla görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, kendi işinin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin damat olduğunu görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, gönlündeki gibi sevileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments