Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birini damat görmek

Rüyada tanıdığın birini damat görmek

Rüyada tanıdığın birini damat görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, işlerine dört elle sarılacağına, fakirlikten kurtulacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, işlerinin büyüyeceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığın birini damat gördüyseniz:

  • İşdeki bir değişiklik nedeniyle tuhaf bir pozisyona düşmeden önce harekete geçmelisiniz.

Rüyada tanıdığın birini damat görmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına işarettir.

Rüyada kendi damadını görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, karamsar olacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada abiyi damat görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski damat adayını görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin damat görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Rüyada gelin ve damat resmi görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mavi damatlık görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine delalettir.

Rüyada damada kına yakmak çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments