Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damat ve gelin görmek

Rüyada damat ve gelin görmek

Rüyada damat ve gelin görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine delalet eder.

Rüyada damat ve gelin gördüyseniz:

  • İletişim kurmanızda fayda var.

Rüyada çok gelin ve damat görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahve falında gelin damat görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, kazancının azalmayacağına yorulur.

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına işaret eder.

Rüyada damat gelin görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine işarettir.

Rüyada gelin damat düğün görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada gelinler ve damatlar görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada damat ve gelin görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments