Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak damarı görmek

Rüyada ayak damarı görmek

Rüyada ayak damarı görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine inanılır.

Rüyada ayak damarı gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir, yeni gruplara girebilir veya ekip çalışması gerektiren yeni işlerle uğraşmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada ayak damarı görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına delalettir.

Rüyada ayak damarlarını görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına inanılır.

Rüyada damar yolu açmak maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada vücutta damar görmek rahat bir hayatı olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şah damarı görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına alamet eder.

Rüyada damarının şiştiğini görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacakta damar görmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada damarın şiştiğini görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments