Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski damat adayını görmek

Rüyada eski damat adayını görmek

Rüyada eski damat adayını görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, sağlık ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski damat adayını gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da arkadaşınızla tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada eski damat adayını görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damat adayını görmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, o kapıyı kapatacağına delalettir.

Rüyada damat adayı görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada damat adayları görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgili adayı görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakan adayı görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde yüzerek adaya çıkmak kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına işarettir.

Rüyada milletvekili adayı olmak kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments