Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damat adayını görmek

Rüyada damat adayını görmek

Rüyada damat adayını görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, üzücü haberler alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına delalettir.

Rüyada damat adayını gördüyseniz:

  • Son döenemlerde yaptığınız çalışmalarla ilgili destek arıyorsanız hamlenizi yapın.

Rüyada damat adayını görmek atılıma geçeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına delalet eder.

Rüyada damat adayı görmek yeni duygular tadacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işarettir.

Rüyada damat adayları görmek bir araya geleceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada eski damat adayını görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada görümce adayını görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına delalet eder.

Rüyada kaynana adayını görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başbakan adayı görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, içebileceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına işarettir.

Rüyada adaya taşınmak kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments