Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damadını ve kızını görmek

Rüyada damadını ve kızını görmek

Rüyada damadını ve kızını görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damadını ve kızını gördüyseniz:

  • Bazı sözleri tutabilmek için kendinizi zorlamanız gerekecekse ya da kendinizi iyi hissetmeyecekseniz, bağlayıcı sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada damadını ve kızını görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını damadını görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızını ve damadını görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşini damat olarak görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin damat olduğunu görmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı gelin damat görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi damatlıkla görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı damat görmek umduğunu bulamayacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments