Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin damat olduğunu görmek

Rüyada birinin damat olduğunu görmek

Rüyada birinin damat olduğunu görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin damat olduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmeniz olumlu değişikliklerin yolunu açabilir.

Rüyada damatlık giydirmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada damada para takmak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine tabir olunur.

Rüyada damatlık giyen birini görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik damatlık görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi damatlıkla görmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada damat ve damatlık görmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada babayı damatlıkla görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada damadıyla evlenmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments