Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı damat görmek

Rüyada babayı damat görmek

Rüyada babayı damat görmek malının artmasına, bereketlenmesine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, iftiraya maruz kalınacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı damat gördüyseniz:

  • Her ne kadar iyi niyetli olsanız da istediğiniz gibi gitmeyen, istediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz şekilde oluşmayan koşullar veya kişiler nedeniyle bazı aksilikler oluşabilir.

Rüyada babayı damat görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada babayı damatlıkla görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini damat olarak görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada damat ve damatlık görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, tazeleneceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada damadın yüzünü görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş damadını görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinler ve damatlar görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, haneye bereket geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını damatlıkla görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments