Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişiyi damatlıkla görmek

Rüyada sevdiği kişiyi damatlıkla görmek

Rüyada sevdiği kişiyi damatlıkla görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, içinin huzurla dolacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi damatlıkla gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi küçümsememeli veya diğerlerine değerinizin küçümsenmemesi gerektiğini göstermelisiniz.

Rüyada sevdiği kişiyi damatlıkla görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, evlat sahibi olunacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine delalettir.

Rüyada sevdiğini damatlıkla görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamı damatlıkla görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin damat olduğunu görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini damat olarak görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin erkeği damatlıkla görmek çok iyi mevkilere geleceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, ailesini de mutlu edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin askere gittiğini görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments