Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damadın yüzünü görmek

Rüyada damadın yüzünü görmek

Rüyada damadın yüzünü görmek Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada damadın yüzünü gördüyseniz:

  • Herkes için her şey olmaya çalışıyorsanız bunun mümkün olmadığını görmeniz gerekebilir.

Rüyada damadın yüzünü görmemek borçların kolaylıkla kapanacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada damadın yüzünü görmek imkânların günden güne azalacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu damat olarak görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işarettir.

Rüyada damadının evlendiğini görmek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada damatlık aldığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine işarettir.

Rüyada tanıdığın birini damat görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, koyu sohbetler edeceğine alamet eder.

Rüyada gelinler ve damatlar görmek iş öğreneceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işaret etmektedir.

Rüyada eşini damat görmek istihdam edeceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments