Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damadı dövmek

Rüyada damadı dövmek

Rüyada damadı dövmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet eder.

Rüyada damadı dövmek gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıklarınızı veya belirsiz konuları ön plana almamanızda fayda var.

Rüyada damadını dövmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada damadı dövmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, mevki kazanacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada damat dövmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada damat görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada babayı damatlıkla görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada damatla gelin görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine yorulur.

Rüyada damat ve gelin görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments