Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damatla gelin görmek

Rüyada damatla gelin görmek

Rüyada damatla gelin görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, alim ve bilge insan olacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına delalettir.

Rüyada damatla gelin gördüyseniz:

  • Eğlenceli programlar nedeniyle işinizi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada gelin ve damat görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın gelin damat görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına inanılır.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada birçok gelin damat görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada birçok gelin ve damat görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine delalet eder.

Rüyada gelin ve damat resmi görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelin ve damadı görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü gelin damat görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments