Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut dalı görmek

Rüyada armut dalı görmek

Rüyada armut dalı görmek yol kat edeceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına delalet eder.

Rüyada armut dalı gördüyseniz:

  • Kesin bir sonuca varamadığınız herşeyde hemen karar verip ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada dalında armut yemek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, bol bol moral depolanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalından armut toplamak rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, İslami olarak günahlarının artacağına delalettir.

Rüyada dalından armut yemek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalından armut almak iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine yorulur.

Rüyada armut dalı görmek yeni bir hayata başlayacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalında armut görmek hayata küseceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada elma ve armut ağacı görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine inanılır.

Rüyada armut ve incir görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments