Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında yeşil zeytin görmek

Rüyada dalında yeşil zeytin görmek

Rüyada dalında yeşil zeytin görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, başarı elde edeceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalında yeşil zeytin gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için sözler vermemelisiniz veya üstesinden gelmesi zor görevleri üstlenmemelisiniz.

Rüyada dalından yeşil zeytin yemek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına inanılır.

Rüyada dalında yeşil zeytin görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada dalından yeşil zeytin toplamak bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına işarettir.

Rüyada yeşil zeytin dalı görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada zeytin dalı koparmak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada zeytin dalı kesmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada dalından zeytin toplamak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına rivayet eder.

Rüyada zeytin dalı kırmak kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine, şeytana uyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments