Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında yeşil fasulye görmek

Rüyada dalında yeşil fasulye görmek

Rüyada dalında yeşil fasulye görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada dalında yeşil fasulye gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir hava içinde olacaksınız.

Rüyada dalında yeşil fasulye görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada dalında taze fasulye görmek rahatsızlık vereceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Rüyada yeşil fasulye toplamak hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına yorulur.

Rüyada yeşil fasulye tarlası görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye temizlemek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak bereket ve huzur geleceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına inanılır.

Rüyada yeşil fasulye turşusu yemek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil fasulye dikmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments