Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında taze fasulye görmek

Rüyada dalında taze fasulye görmek

Rüyada dalında taze fasulye görmek hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, bunalıma düşeceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, borcunu ödeyeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada dalında taze fasulye gördüyseniz:

  • Kapınızı açık tutmalı, gönderilen mesajların gerekli kişilere ulaştığından emin olmalısınız.

Rüyada dalında taze fasulye görmek helal rızıklara kavuşulacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze fasulye pilav yemek anne babayla ters düşüleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine delalettir.

Rüyada taze fasulye topladığını görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine rivayet eder.

Rüyada taze fasulye ayıklamak bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Rüyada taze yeşil fasulye toplamak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada taze fasulye satın almak işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada taze fasulye görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada etli taze fasulye görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments