Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fasulye temizlemek

Rüyada yeşil fasulye temizlemek

Rüyada yeşil fasulye temizlemek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, elinin kolunun bağlanacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil fasulye temizlemek gördüyseniz:

  • Kararlarınıza diğerlerini dahil etmeniz durumunda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil fasulye temizlemek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kuru fasulye temizlemek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş yeşil fasulye görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, başarılarının katlanacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil fasulye satmak daha çok önemli başarılara sahip olacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çuval yeşil fasulye görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına işarettir.

Rüyada bahçeden yeşil fasulye toplamak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada dalında yeşil fasulye görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments