Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze fasulye görmek

Rüyada taze fasulye görmek

Rüyada taze fasulye görmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, yalan söyleyeceğine, maddi olarak zarar edeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada taze fasulye gördüyseniz:

  • İnsanlar sizin gibi düşünmeseler bile, siz kendinizi açıkça ifade ettiniz.

Rüyada taze fasulye yemeği yapmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çok kötü günler geçirileceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına inanılır.

Rüyada taze fasulye satın almak hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada taze fasulye bahçesi görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil taze fasulye görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına yorulur.

Rüyada taze fasulye yemek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze yeşil fasulye yemek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, zararların günden güne artacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze fasulye yemeği pişirmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, beklenmedik kapıların açılmasına işaret etmektedir.

Rüyada taze fasulye topladığını görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments