Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyat görmek

Rüyada ameliyat görmek

Rüyada ameliyat görmek onurlu bir yaşam süreceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, canlanacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ameliyat gördüyseniz:

  • Parasal konulara ait beklentileriniz bir süre daha gecikebilir.

Rüyada kendinin ameliyat olduğunu görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına işaret eder.

Rüyada dişinden ameliyat olmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada hastanede ameliyat olmak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ameliyat masasından kaçmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ameliyata gittiğini görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine inanılır.

Rüyada ameliyat izleri görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına rivayet eder.

Rüyada ameliyat olduğunu görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın ameliyatı olmak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments