Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ameliyat izleri görmek

Rüyada ameliyat izleri görmek

Rüyada ameliyat izleri görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ameliyat izleri gördüyseniz:

  • Olumlu bakmanız durumunda herkesi memnun edecek sonuçlar ortaya çıkabilir.

Rüyada ameliyat izi görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ameliyat dikiş izi görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, şansının ve bahtının açılacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda ameliyat izi görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnında ameliyat izi görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, dünya mallarının çoğalacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Rüyada ameliyat izleri görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzük izi görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, hastalığın biteceğine delalet eder.

Rüyada uyurken izlendiğini görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada iz sürmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments